KARNIS BÚTORIPARI SZAKÁRUHÁZ

 
 

Lechner konyhai munkalapok és hátlapok

Adjon új arculatot konyhájának

A konyha egy otthon legfontosabb helyisége. Itt főzünk, eszünk, nevetünk, és időt töltünk családunkkal és barátainkkal. És mindenki tudja, hogy a legjobb partik a konyhában zajlanak. Konyhájának így nem funkcionális műhelynek, hanem jó hangulatot és biztonságot nyújtó helyiségnek kell lennie. A Lechner által kínált alapanyagok széles választékának és a hatalmas dekorkínálatnak köszönhetően olyan munkalapokat és hátlapokat találhat, amelyek pontosan illenek Önhöz és új arculatot adnak konyhájának.

Konyhai munkalapok

A munkalap a konyha legfontosabb dizájneleme, és ellen kell állnia a mindennapok összes megpróbáltatásának. Találjon esztétikusan kifejező és robusztus munkalapot álomkonyhájába.

Konyhai hátlapok

Egy konyhai hátlap a csempeburkolat praktikus és könnyen tisztítható alternatívája. A Lechner konyhai hátlapjaival egyéniséggel ruházza fel konyháját, és tökéletesen kiegészíti dizájnkoncepcióját.

Berendezések

A Lechner termékeinek világát az összes munkalaphoz valamint exkluzív pultlaphoz illeszkedő mosogatók válogatott kínálata egészíti ki. Álomkonyhájában így stílusosan kombinálhatja a funkciót és a dizájnt.

Tájékoztató anyagok

Áttekinthető formában előkészítettünk Önnek mindent, amit csak a Lechner termékeiről és szolgáltatásaival kapcsolatban tudni szeretne. Például ápolási útmutatókat, vagy gyakran ismételt kérdéseket.